Rólunk mondták

“…Faszénen grillezni egészen más, mint villanyon vagy olajban sütni. Jó faszénen, pedig a szakácsnak is élmény. A nagy hőfokon égő szénen lehet igazán jó állagúra, porhanyósra sütni a vörös húsokat például.. steaknek máshogy nem is érdemes nekilátni. Nyilván egy étteremben a tempó is fontos, ha nem kell 10 percenként utána tölteni a szenet, mert tovább izzik, akkor gyorsabban haladunk, pláne a grillezett zöldségekkel, szárnyas húsokkal…”

400 Bár, Budapest

“Több éves tapasztalattal és sok fajta faszén kipróbálása után a Vitéz Kürtős bükk faszene vált be nekünk a legjobban.”

Restaurant Trattoria Pomo D'Oro, Budapest

“Mivel évek óta foglalkozunk kürtőskalács sütéssel, csak mi tudjuk igazán mi a különbség faszén és faszén között. Ezért a legszebb és legjobb kürtőskalácsok sütéséhez mindig is kizárólag a legjobb minőségű bükkfaszenet kutatjuk fel és használjuk.”

Vitéz Kürtős, Budapest